ALBANAC LIKVIDIRAN NA ULICI: Ovo su detalji krvavog pira
Albanska policija, Foto: Profimedia

TRAGEDIJA

ALBANAC LIKVIDIRAN NA ULICI: Ovo su detalji krvavog pira

Novruz i on su se, kako se sumnja, posvađali oko prvenstva prolaza kada je A. M. izvukao pištolj i hladnokrvno upucao specijalca u glavu. Nakon toga je seo u svoji plavi "audi" i pobegao.

Objavljeno: 09:35h

Novruz Čenalija (28), pripadnik specijalne jedinice albanske policije brutalno je ubijen kod Fjera nakon svađe u saobraćaju.

Osumnjičeni je u trenutku zločina bio sa majkom. Nakon pucnjave kamere su ga snimile kako sa majkom u automobilu odlazi do kuće svog ujaka, koja je udaljena oko 4 kilometara od kobne raskrsnice, rekao je izvor.

A. M. (23), koji se sumnjiči da je juče u jednom selu kod Fjera hladnokrvno pucao u glavu pripadniku specijalnih jedinica albanske policije nakon svađe u saobraćaju, ubistvo je počinio naočigled svoje majke.

Kako javljaju mediji, majka osumnjičenog za ubistvo sedela je u njegovim kolima u trenutku kada je A. M. ispalio hitac u Novruza Čenaliju (28).

Sve se odigralo u podne na raskrsnici. Čenalija je u uniformi krenuo iz kuće na posao, a onda se kod izlaza iz sela posvađao sa A. M. oko toga ko ima prednost u saobraćaju.

A. M. se nakon zločina vratio u svoj plavi "audi" i odvezao se nekoliko kilometara dalje do ujakove kuće. Tu je parkirao vozilo, a on je nestao u nepoznatom pravcu. Sumnjalo se da je peške krenuo da beži kroz njive.

"Osumnjičeni je u trenutku zločina bio sa majkom. Nakon pucnjave kamere su ga snimile kako sa majkom u automobilu odlazi do kuće svog ujaka, koja je udaljena oko 4 kilometara od kobne raskrsnice. Tu je i ostavio automobil", naveo je izvor iz istrage za Vox.

Policija od juče od podneva blokira putne pravce oko sela Sulaj gde se dogodilo ubistvo, a u potragu za osumnjičenim uključeni su i dronovi.

Policija je ponudila nagradu od 30.000 evra onom ko da korisne informacije o lokaciji A. M.

Kako su mediji ranije izvestili, A. M. je od ranije poznat policiji, a najviše zbog krivičnih dela koje su izvršili članovi njegove uže familije.

Njegov otac uhapšen je 1998. godine, jer je ubio svog zeta, a rođeni brat A. M. je hapšen zbog pokušaja ubistva.

Bonus video:

19:43

VEČERNJI DNEVNIK 10.05.2024.

(Espreso/Telegraf/Prenela T.Š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.